Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

PREDPISI V PRIPRAVI 2015

  • Osnutek Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o medijih (.pdf in .doc). Rok za pripombe in odzive: 21. 7. 2015 (na gp.mk(at)gov.si).

  • Osnutek predloga Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o knjižničarstvu (pdf in tif).  Rok za pripombe in odzive: 5. 6. 2015 (na gp.mk(at)gov.si ali po pošti na naslov Ministrstvo za kulturo, Maistrova ulica 10, 1000 Ljubljana). Spremni dopis. Pregled prejetih pripomb in pobud.

  • Predlog Zakona o zagotavljanju sredstev za nekatere nujne programe v kulturi (pdf). Rok za pripombe in odzive: 12. 5. 2015 (na gp.mk(at)gov.si ali po pošti na naslov Ministrstvo za kulturo, Maistrova ulica 10, 1000 Ljubljana). Spremni dopis

  • Predlog Uredbe o določitvi višine dnevnega nadomestila za čas zadržanosti od dela zaradi bolezni za samozaposlene v kulturi za polni delovni čas za leto 2015 - 29.12.2014 (pdf) Rok za odzive: 12.1.2015 (na: gp.mk(at)mk.gov.si)
  •  

    <//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li><//li>

 

 

Predpisi v pripravi se nahajajo tudi na spletnem podportalu E-demokracija.

 

Glejte tudi:

 

Vladna gradiva v postopku obravnave

 

Državni zbor Republike Slovenije - (Delo Državnega zbora / Zakonodaja / V obravnavi)