Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

ELEKTRONSKO USPOSABLJANJE

Ministrstvo za kulturo se je s ciljem omogočiti čimvečjo dostopnost usposabljanj odločilo, da usposabljanja izvede v elektronski obliki.

 

Namen usposabljanja je podati članom sveta javnih zavodov informacije za kvalitetno opravljanje odgovornega dela v svetih javnih zavodov. Pri organizaciji si prizadevamo, da bo stroškov tako za udeležence kot tudi za javne zavode čim manj, hkrati pa bo na ta način vsem članom omogočeno, da bodo lahko izpolnili svojo zakonsko obveznost.

  

Ministrstvo za kulturo je objavilo gradiva ter obrazec izjave o seznanitvi z gradivi.

 

Člani svetov, ki se udeležijo elektronske oblike usposabljanja, so dolžni gradiva natančno pregledati, se seznaniti z njihovo vsebino ter podati Ministrstvu za kulturo izjavo o seznanitvi z gradivom. Na podlagi izpolnjene in podpisane izjave bo ministrstvo izdalo potrdilo o udeležbi na usposabljanju.

 

Na elektronsko izvedbo usposabljanja se ni treba posebej prijaviti.

 

Član sveta, ki se z gradivom seznani, natisne IZJAVO o seznanitvi z gradivi, vpiše vse podatke ter jo podpisano pošlje po pošti na naslov: Ministrstvo za kulturo, Maistrova 10, 1000 Ljubljana.

 

Izpolnjena in podpisana izjava bo podlaga za izdajo potrdila o udeležbi na usposabljanju.