Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLOFON

Uredništvo

Spletne vsebine so pripravili delavci Ministrstva za kulturo posebej za spletno objavo ali pa so nastale kot del upravnih procesov ministrstva in širše državne uprave.

 

Namen spletnih strani

Spletne strani Ministrstva za kulturo dajejo splošne informacije o delovanju ministrstva ter informacije in podatke s področja kulture.

 

Pravica uporabe

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedeno Ministrstvo za kulturo.

 

Prevzemanje odgovornosti

Ministrstvo za kulturo bo pri urejanju spletnega mesta skušalo zagotavljati sprotne in točne podatke, vsebovane na teh straneh. Ministrstvo si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Niti Ministrstvo za kulturo niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnega mesta ministrstva, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnega mesta in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnem mestu (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno. Spletno mesto Ministrstva za kulturo vsebuje tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki niso v pristojnosti ministrstva.

 

Varstvo podatkov

Ministrstvo za kulturo avtomatsko zbira podatke o uporabi spletnega mesta, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na neki strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Ministrstvo za kulturo podatke o obiskanosti spletnega mesta uporablja za lastne potrebe.

Skladno z Zakonom o uresničevanju javnega interesa za kulturo in Zakonom o medijih so na spletni strani objavljeni podatki iz registrov in evidenc, ki jih vodi ministrstvo.

 

Tehnološka izvedba

Tehnološko izvedbo zagotavlja Ministrstvo za notranje zadeve in javno upravo, Direktorat za informatiko in e-storitve v sodelovanju s podjetjem Agenda d.o.o. iz Maribora.