Skoči na vsebino

NAPOVED DOGODKOV

31. 3. 2015

Na odprtju multikulturne knjižne zbirke v Matični knjižnici Kamnik

Ministrica za kulturo bo v torek, 31. marca, ob 18. uri v Matični knjižnici Kamnik odprla multikulturno knjižno zbirko v albanskem, bosanskem, hrvaškem, makedonskem in srbskem jeziku. Dogodek poteka v okviru občinskega...

31. 3. 2015

Sprejem župana občine Dobrova - Polhov Gradec

Ministrica za kulturo mag. Julijana Bizjak Mlakar bo v torek, 31. marca, sprejela g. Franca Setnikarja, župana občine Dobrova - Polhov Gradec.

27. 3. 2015

Ministrica za kulturo slavnostna govornica na občinskem prazniku občine Kamnik

Ministrica mag. Julijana Bizjak Mlakar se bo v petek, 27. marca, ob 17. uri v Kamniku udeležila prireditve ob občinskem prazniku, kjer bo tudi slavnostna govornica.

27. 3. 2015

Ministrica bo sprejela veleposlanika Republike Indije - obisk prestavljen

Za danes napovedani obisk veleposlanika Republike Indije nj. eksc. Sarvajita Chakravartija je zaradi drugih obveznosti ministrice prestavljen na prihodnji teden.

26. 3. 2015

Na odprtju razstave Kultura rojstva: izkušnje romskih žensk v SEM

V sredo, 26. marca 2015, ob 19. uri bo v Slovenskem etnografskem muzeju v Ljubljani ministrica mag. Julijana Bizjak Mlakar odprla razstavo Kultura rojstva: izkušnje romskih žensk.

25. 3. 2015

Aktivnosti ministrice za kulturo v okviru obiska Vlade RS na Koroškem

V okviru obiska Vlade Republike Slovenije na Koroškem v sredo, 25. marca 2015, se bo ministrica za kulturo mag. Julijana Bizjak Mlakar srečala z županoma občin Slovenj Gradec in Ravne na Koroškem ter obiskala nekatere kulturne...

24. 3. 2015

Na sestanku z ministrom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

Ministrica za kulturo mag. Julijana Bizjak Mlakar se bo v torek, 24. marca, sestala z ministrom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejanom Židanom. med drugim bosta spregovorila tudi o Lipici.

Prva stranPrejšnja stran Prva Prejšnja stran Nazaj 1 2 3 Naprej Naslednja stran Zadnja Zadnja stranNaslednja stran