Skoči na vsebino

ZAKLJUČENI POSTOPKI

  • Obvestilo o zaključku postopka javnega natečaja za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta Podsekretar v Službi za evropske zadeve in mednarodno sodelovanje (doc). Javni natečaj je bil objavljen na spletnih straneh Ministrstva za kulturo dne 20. 6. 2016
  • Obvestilo o zaključku javnega natečaja za delovno mesto svetovalec - pripravnik v Direktoratu za ustvarjalnost, Sektorju za umetnost (šifra 510), ki je bil objavljen na spletnih straneh Ministrstva za kulturo in pri zavodu za zaposlovanje dne 4. 3. 2016 (.doc [68kb])
  • Obvestilo o zaključenem postopku javne objave za delovno mesto svetovalec - pripravnik v Direktoratu za medije (šifra 516), ki je bil objavljen na spletnih straneh Ministrstva za kulturo in pri Zavodu za zaposlovanje dne 9. 3. 2016 (.doc [68 kb])
  • Obvestilo o zaključku postopka javnega natečaja za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta podsekretar v Direktoratu za ustvarjalnost, Sektorju za umetnost Ministrstva za kulturo (šifra DM 625) (.doc [137 kB], .pdf [38 kB]). Javni natečaj je bil objavljen na spletni strani Ministrstva za javno upravo ter na spletni strani Zavoda RS dne 14. 12. 2015.