Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNI POZIVI ZA PREDSTAVNIKE USTANOVITELJA

Ministrstvo za kulturo objavlja javne pozive za imenovanje predstavnikov Republike Slovenije v organih javnih zavodov s področja dela ministrstva.
 
Kandidati morajo posredovati vlogo s prilogami v predpisani obliki. Vlogi morajo priložiti:
•    življenjepis v predpisani obliki (doc)  
•    izjavo o izpolnjevanju posebnih kriterijev za imenovanje (doc)
•    izjavo o dovoljenju za obdelavo in uporabo osebnih podatkov (doc).

 

JAVNI POZIV KANDIDATOM ZA PREDSTAVNIKE USTANOVITELJA V NADZORNEM SVETU SLOVENSKE TISKOVNE AGENCIJE

Ministrstvo za kulturo RS objavlja JAVNI POZIV kandidatom za predstavnike ustanovitelja v Nadzornem svetu Slovenske tiskovne agencije (ŠIFRA - 013-14/2019), ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 43/2019, dne 28. 6. 2019.

Rok za oddajo vloge je 15 dni po objavi tega javnega poziva.

Javni poziv za sodelovanje v svetu javnega zavoda Arboretum Volčji Potok

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Arboretum Volčji Potok. Rok za oddajo prijav je 6. 5. 2019 - 8. 4. 2019 (objava poziva)

 

Življenjepis v predpisani obliki

Izjava o dovoljenju za obdelavo in uporabo osebnih podatkov
Izjava o izpolnjevanju pogojev za imenovanje

Ponovni poziv neodvisnim producentskim združenjem za podajo predlogov za nadomestna kandidata v svetu Slovenskega filmskega centra, javne agencije Republike Slovenije

Javni poziv za sodelovanje v svetu Javnega zavoda Center za upravljanje z dediščino živega srebra Idrija

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije za sodelovanje v svetu Javnega zavoda Center za upravljanje z dediščino živega srebra Idrija - 28. 3. 2019
Rok za prijavo je 11. april 2019.

Javni poziv za nadomestna kandidata v svetu Slovenskega filmskega centra, javne agencije Republike Slovenije

Javni poziv neodvisnim producentskim združenjem za podajo predlogov za nadomestna kandidata v svetu Slovenskega filmskega centra, javne agencije Republike Slovenije. Rok za oddajo prijav je 9. 3. 2019.

Življenjepis v predpisani obliki
Izjava kandidata/kandidatke
Izjava kandidata/kandidatke

Javni poziv za sodelovanje v svetu Javnega zavoda Slovenski gledališki inštitut

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v  svetu Javnega zavoda Slovenski gledališki inštitut.
Rok za prijavo je 11. februar 2019.

 

Javni poziv za sodelovanje v svetu Javnega zavoda Cankarjev dom, kulturni in kongresni center

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu Javnega zavoda Cankarjev dom, kulturni in kongresni center.
Rok za prijavo je 18. januar 2019.

Javni poziv za sodelovanje v svetu Javnega zavoda Republike Slovenije za varstvo kulturne dediščine

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu Javnega zavoda Republike Slovenije za varstvo kulturne dediščine

 

Rok za prijavo je 20. november 2018.

 

Javni poziv za sodelovanje v svetu Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v nadzornem svetu Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti.Rok za prijavo je19. november 2018.

Javni poziv za imenovanje članov sveta javnega zavoda Muzej za arhitekturo in oblikovanje

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Muzej za arhitekturo in oblikovanje (doc). Rok za oddajo prijav je 30. september 2018.

 

Javni poziv za imenovanje članov Sveta Javne agencije za knjigo Republike Slovenije

Javni poziv stanovskim oziroma strokovnim združenjem, društvom in drugim predlagateljem s področja dela javne agencije, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu Javne agencije za knjigo Republike Slovenije  (doc). Po enega člana predlagajo avtorji, prevajalci, založniki in knjigotržci. Rok za oddajo prijav je 8. 6. 2018.

 

 

Javni poziv za člana sveta zavoda Filmski studio Viba film

Javni poziv strokovnim združenjem s področja filmskih in avdiovizualnih dejavnosti, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Filmski studio Viba Film (doc). Zainteresirani kandidati naj ob prijavi priložijo izjavo in Europass življenjepis. Rok za oddajo prijav je 9. 4. 2017.

Javni poziv za nadomestnega člana sveta zavoda Slovenska filharmonija

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za nadomestnega člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavodaSlovenska filharmonija (doc). Rok za oddajo prijav je 31. januar 2018.

 

Podaljšan javni poziv za člana sveta zavoda Prirodoslovni muzej Slovenije

Podaljšan javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Prirodoslovni muzej Slovenije (doc). Rok za oddajo prijav je 4. 12. 2017.

 

Podaljšan javni poziv za člane nadzornega sveta RTV Slovenija

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v nadzornem svetu javnega zavoda Radiotelevizija Slovenija (doc). Ker na predhodni poziv z dne 11. 10. 2017 ni prispela nobena vloga, se poziv podaljšuje do 15. 11. 2017.

 

Podaljšan javni poziv za člana sveta zavoda Tehniški muzej Slovenije

Podaljšan javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Tehniški muzej Slovenije (doc). Javni poziv se podaljšuje, ker se na predhodni poziv ni javilo zadostno število kandidatov s strokovnim znanjem in izkušnjami s področja javnih financ in pravnih zadev. Rok za oddajo prijav je 9. 11. 2017.

 

Podaljšan javni poziv za člane sveta zavoda Muzej novejše zgodovine Slovenije

Podaljšan javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Muzej novejše zgodovine Slovenije (doc). Javni poziv se podaljšuje, ker se na predhodni poziv ni javilo zadostno število kandidatov s strokovnim znanjem in izkušnjami s področja javnih financ in pravnih zadev. Rok za oddajo prijav je 9. 11. 2017.

 

Javni poziv za člana nadzornega sveta zavoda Radiotelevizija Slovenija

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v nadzornem svetu javnega zavoda Radiotelevizija Slovenija (doc). Javni poziv se razpisuje za imenovanje enega nadomestnega člana, saj je eden od članov nadzornega sveta podal nepreklicno odstopno izjavo. Rok za oddajo prijav je 19. 10. 2017.

 

Podaljšan javni poziv za člane sveta zavoda Slovenski etnografski muzej

Podaljšan javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Slovenski etnografski muzej (doc). Javni poziv se podaljšuje, ker se na predhodni poziv ni javilo zadostno število kandidatov s strokovnim znanjem in izkušnjami s področja javnih financ. Rok za oddajo prijav je 9. 10. 2017.

 

Javni poziv za člana sveta zavoda Prirodoslovni muzej Slovenije

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Prirodoslovni muzej Slovenije (doc). Rok za oddajo prijav je 23. 10. 2017.

 

Podaljšan javni poziv za člana sveta zavoda Narodni muzej Slovenije

Podaljšan javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Narodni muzej Slovenije (doc). Javni poziv se podaljšuje, ker se na predhodni poziv ni javilo zadostno število kandidatov s strokovnim znanjem in izkušnjami s področja financ in prava. Rok za oddajo prijav je 10. 10. 2017.

 

Ponovni javni poziv za člana sveta zavoda Moderna galerija

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Moderna galerija (doc). Poziv ponavljamo zaradi premajhnega števila prijavljenih kandidatov na predhodni poziv. Rok za oddajo prijav je 29. 9. 2017.

 

Javni poziv za člane sveta zavoda Muzej novejše zgodovine Slovenije

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Muzej novejše zgodovine Slovenije (doc). Rok za oddajo prijav je 4. 10. 2017.

 

Javni poziv za člana sveta zavoda Moderna galerija

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Moderna galerija (doc). Rok za oddajo prijav je 25. 8. 2017.

 

Javni poziv za člana sveta zavoda Tehniški muzej Slovenije

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Tehniški muzej Slovenije (doc). Rok za oddajo prijav je 2. 10. 2017.

 

Javni poziv za člana sveta zavoda Narodni muzej Slovenije

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Narodni muzej Slovenije (doc). Rok za oddajo prijav je 15. 9. 2017.

 

Javni poziv za člana sveta zavoda Slovenski etnografski muzej

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Slovenski etnografski muzej (doc). Rok za oddajo prijav je 3. 7. 2017.

 

Javni poziv za člana sveta zavoda Narodna galerija

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Narodna galerija (doc). Rok za oddajo prijav je 12. 6. 2017.

 

Javni poziv za člana sveta zavoda Pokrajinski arhiv Maribor

Ponovni javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Pokrajinski arhiv Maribor (doc). Rok za oddajo prijav: 15. 5. 2017.

 

Javni poziv za člana sveta zavoda Zgodovinski arhiv Ljubljana

Ponovni javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Zgodovinski arhiv Ljubljana (doc). Rok za oddajo prijav: 15. 5. 2017.

 

Javni poziv za člana sveta zavoda Pokrajinski arhiv Maribor

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Pokrajinski arhiv Maribor (doc). Rok za oddajo prijav: 13. 4. 2017.

 

Javni poziv za člane sveta zavoda Zgodovinski arhiv Ljubljana

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Zgodovinski arhiv Ljubljana (doc). Rok za oddajo prijav: 12. 4. 2017.

 

Javni poziv za člane sveta zavoda Slovenska filharmonija

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Slovenska filharmonija (doc). Rok za oddajo prijav: 31. 3. 2017.

 

 

Javni poziv za člane sveta zavoda SNG Opera in balet Ljubljana

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda SNG Opera in balet Ljubljana (doc). Rok za oddajo prijav: 20. 3. 2017.

 

 

Javni poziv za člane sveta javnega zavoda Muzej krščanstva na Slovenskem

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda Muzej krščanstva na Slovenskem (doc). Rok za oddajo prijav: 17. 3. 2017.

 

Javni poziv za člane sveta zavoda SNG Drama

Javni poziv zainteresiranim kandidatom, da podajo kandidaturo za člana oziroma predstavnika Republike Slovenije v svetu javnega zavoda SNG Drama (doc). Rok za oddajo prijav: 16. 1. 2017.