Skoči na vsebino

AKTUALNI RAZPISI MINISTRSTVA ZA KULTURO

 

 

Javni poziv za produkcijo novih skladb Imamo novo glasbo

Na javni poziv Imamo novo glasbo, ki letos prvič poteka v sodelovanju Ministrstva za kulturo RS in Radiotelevizije Slovenija se je do sredine marca prijavilo deset avtorjev. Strokovna komisija je za sprotna snemanja izbrala skladbi dveh avtorjev, dve skladbi pa sta bili preneseni v naslednji krog. Komisija bo skladbe prijavljenih avtorjev izbirala mesečno, do izteka javnega poziva (15. 9. 2017).

 

Ministrstvo za kulturo prispeva honorar za avtorje skladb, Radiotelevizija pa zagotavlja snemalne termine, tonskega mojstra in medijsko pokritost. Po izteku javnega poziva je predvidena izdaja digitalne kompilacije.

Cilj javnega poziva je predvsem spodbujanje mlajših ali manj uveljavljenih avtorjev in ustvarjalnosti pri pisanju skladb na področju popularne glasbe ter zagotavljanje večje pokritosti medijskega prostora s slovensko glasbo.

Prijavni obrazci

 

RAZPISI

 Trenutno ni odprtih razpisov.

 

 

 

KADROVSKI RAZPISI 

Trenutno ni odprtih razpisov.

 

 

POZIVI

Javni poziv za sofinanciranje predstavitve sodobnih vizualnih in intermedijskih umetnikov, ki bodo Slovenijo predstavljali na mednarodnih umetniških sejmih v letu 2017 (Rok za oddajo: 30. 6. 2017) 

 

Javni poziv za sofinanciranje predhodnih arheoloških raziskav na območju naselbinske ali vrtnoarhitekturne dediščine, ki jih bo v letu 2017 sofinancirala Republika Slovenija iz proračuna, namenjenega za kulturo (Rok za oddajo: 31. 5. 2017) 

 

 

JAVNA NAROČILA

 Trenutno ni odprtih javnih naročil.